Повече няма да таксуваме столовете в заведението!

0

„Таксувахме клиентите с по 20 лева за стол, защото дойдоха по-малко хора, отколкото места бяха запазили. Държаха се изключително грубо, арогантно и унизително. Сервитьорът отказа да ги обслужва”.

Това казва управителят на заведение „Miloz Fish & Grill” Тони Матеев, цитиран от Флагман.бг

Заведението, което е на отлично място с добра кухня, се прочу заради това, че се опита да таксува клиенти с по 20 лева за запазен стол.

По думите му клиентите не платили допълнителната такса, а това било единичен случай, който никога повече нямал да се повтори. Младежка компания на видима възраст 19-20 години запазила 10 места на терасата на елитното заведение, пристигнали шест човека, но настояли да седнат на голяма маса. Управителят Тони Матеев на няколко пъти ги попитал дали ще запълнят цялата резервация, а те настояли, че приятелите им ще дойдат.

Заведението беше пълно, имаше над 150 гости, те отказваха да освободят четирите стола, изпуснахме наши редовни клиенти. Компанията се държа много грубо, бих казал дори цинично. Наясно сме, че сме обслужващ персонал, но има дадени норми, които не трябва да се преминават”, допълни Тони Матеев.

„Изпуснахме си нервите, повече няма да се повтори, но всички бяхме много афектирани”, призна Тони Матеев и гарантира, че това ще е последният случай, в който ще таксуват столовете в заведението.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари