Потрошиха паркиран автомобил на улица „Баба Тонка“

2
„Пежо 3008“ осъмнало със счупено задно обзорно стъкло
„Пежо 3008“ осъмнало със счупено задно обзорно стъкло Снимка: Архив

„Пежо 3008“ осъмнало със счупено задно обзорно стъкло

В Първо РУ - Русе е започната проверка по сигнал за повреждане на лек автомобил. Според подадената в полицията информация, на 8 януари между 08:30 и 15:50 ч., на улица „Баба Тонка“ в град Русе е било счупено задното обзорно стъкло на паркиран лек автомобил с марка „Пежо 3008“.

Става въпрос за щети на стойност около 1000 лева. По случая е започната проверка с оглед изясняване на престъпление по чл. 216, ал. 1 от Наказателния кодекс, който предвижда наказание от лишаване от свобода до две години или глоба от хиляда до пет хиляди лева.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    4
    Русенец
    До 3: Аз, все се чудя, защо не разширяват града към околните села, а вместо това го донагъчкват със сграда-върху-сграда?
  • 20
    3
    Русе
    Тези улици си бяха перфектни за ниското строителство тип къщи, ама алчните и корумпирани общинари разрешиха да се строят кооперации с по 20-30 апартамента на места, където дотогава живееха 2-3 семейства. Хайде сами си изчислете защо улиците са претъпкани от автомобили. Това е малкият проблем обаче, големият е, че обезличиха автентичния център и го направиха да прилича на краен квартал с тия блокове. Малката Виена остана в миналото.
  • 9
    2
    123456789
    Точно така. Автомобилите станаха прекалено много за града, а местата за паркиране не се увеличават. Да не говорим и за нахалните румънци които също утежняват проблема с паркирането
  • 12
    1
    архитекта
    На тази улица "Баба Тонка" и куче да вържеш няма да стои. Тясна, претъпкана от коли . Впрочем всичките улици в така наречения център са тесни за количеството коли . Град Русе като пътна инфраструктура не е проектиран за толкова много автомобили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари