Потърпевшият шофьор: Чувствам се в опасност, благодарение на русенската прокуратура!

11
Русенецът показа нараняванията си от сачмите
Русенецът показа нараняванията си от сачмите Видео: Русе Медиа

Русенецът показа нараняванията си от сачмите

43-годишният водач от Павликени, който бе задържан за стрелба по друг автомобил на влизане в Русе по пътя Русе - Бяла, ще бъде освободен, съобщи Русе Медиа. Той е бил в ареста за 24 часа по Закона за МВР, но от прокуратурата не са поискали удължаване на мярката за 72 часа.

Потърпевшият шофьор, който е бил обект на стрелбата, разказа какво се е случило вчера следобед. Мъжът, чиято самоличност няма да съобщаваме, сподели, че не познава нападателя и че въпросният човек се е държал предизвикателно на пътя още от района на 9-ти километър. Стрелбата, станала при изпреварване, е била два пъти, от двете страни на автомобила. Общо са открити осем сачми. След подаден сигнал и опит на мъжа да догони стрелеца, полицията го е установила и задържала.

Русенецът определи произшествието като своеобразен опит за убийство и затова недоумява как е възможно нападателят да бъде освободен. „Той не се целеше в гумите или в купето, а в мен. Двете стъкла са счупени, можеше сачмите да попаднат в главата или окото ми. Често с мен пътува и детето ми, не знам какво можеше да стане, ако то беше с мен“, каза мъжът. Той е получил две рани от сачми по ръцете.

По думите му полицията си е свършила много добре работата, но наблюдаващият прокурор от Районна прокуратура-Русе е решил да пусне 43-годишния жител на Павликени. Образуваното досъдебно производство, по което се работи, е за хулиганство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    17
    Поръчково изпалнение
    Много лоша постъпка но това видео от километри си личи че е поръчка на някой мириционерскш шев който нее успял с натиска върху прокуроро
  • 14
    16
    Правда
    А Вие защо не му казвате името на стрелеца.? Ако някои открадне нещо дребно, ще разтръбени по всички медии , а сега е тайна. После да не си мислим,че медиите са корумпирани.
  • 7
    15
    Русенец
    И после да няма саморазправа? Или вярвайте на нашата полиция??? - коооо?????? !!!!!?????? —НЕ!!!!!!!!!!
  • 24
    14
    Да се направи
    Одит на русенската прокуратура относно спазване сроковете от прокурорите. Непрекъснато се удължават и удължават...
  • 46
    13
    лично мнение
    за да бъдеш прокурор днес ,трябва дупе,а те имат задници.Дупето стиска,задника,не.Това важи и за полицаите.Задника винаги изпуска и е мек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари