Пореден пътен инцидент край "Джъмбо" в Русе

1
За щастие само една жена е пострадала леко
За щастие само една жена е пострадала леко Видео: Русе Медиа

Катастрофа между два автомобила стана тази сутрин около 8 часа в района на кръстовището на „Джъмбо“

По първоначална информация лек автомобил „Фолксваген“, движещ се от Червена вода в посока Русе, е бил ударен отзад от друг автомобил „Фолксваген“. Първата кола е намалила, преди да се включи в главния път, и движещият се зад него шофьор го е блъснал, предаде Русе Медиа

На място са изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“, като една жена е откарана за преглед в болницата. За щастие е пострадала леко. В колите е имало и деца, но те не са ранени.

На мястото на инцидента се преминава, тъй като катастрофата е станала в локалното отклонение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    18
    гост
    Вие нормални ли сте бе , какви кръгови на интензивен главен път ми плещите давате ли си сметка изобщо каква опашка ще се опне там ? Спасението там е само в ускорителните и допълнителни ленти. А това за полицаи било прави,легнали или надупени си е умряла работа .И пак уточнявам че това е интензивна магистрала , а не улица.
  • 0
    17
    Значи
    полицаите вместо да клечат в храстите да застават на такива места, а шефа па ПП си е за уволнение
  • 9
    16
    Воала
    Разходете се до Гюргево и ще се сетите как да решите проблема. Те, "простите цигани" румънците не откириват нито колелото, нито топлата вода. Но навсякъде кръстовищата са ЗАМЕНЕНИ С КРЪГОВИ ДВИЖЕНИЯ!
  • 3
    15
    до 14
    Точно, защото няма живи полицаи, легнали ще решат проблема. И стига сме се сравнявали със света, защото в БАлгария сме си наша "демокрация" и затова...
  • 8
    14
    до 13
    Извинявай, ама къде в нормалния свят си виждал легнали полицаи на главен път или на улица, по която върви градския транспорт? Не легнали, а пътни полицаи ни трябват! Ама нямаме. КАТ трябва да се разтури, като никой от работещите там, в това число и чистачките, да няма право да е на държавна заплата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари