Поляци хванаха русалка

2
Шокиращо видео, пуснато в интернет предизвика огромен медиен интерес в Полша
Шокиращо видео, пуснато в интернет предизвика огромен медиен интерес в Полша

Шокиращо видео, пуснато в интернет от полякинята Юлия Домагалска предизвика огромен медиен интерес в Полша, съобщи Sfora.

На кадрите се вижда как мъже в специални защитни бели костюми изваждат от водата и слагат на носилка загадъчно същество с опашка.

Информацията от видеото вече бе потвърдена от заместник-кмет на Варшава. Ярослав Юзивак казва дословно, че наистина съществото е русалка и това не е първият подобен случай. Преди известно време група работници са успели да спасят група от тези същества, които попаднали в канализационната система на Варшава и не могли да излязат, пише БЛИЦ.

„Ние не знаем как русалките са попаднали в нашата канализация, вероятно това е свързано с понижаването на нивото на река Висла”, казва още заместник-кметът. Той потвърид, че русалката на кадрите ще бъде изследвана в специална лаборатория и животът й по никакъв начин няма да е застрашен.

Накрая обаче бе разкрито, че става дума за рекламен трик в рамките на Фестивала на новите варшавяни, който се провежда в полската столица. Вероятно организаторите са подготвили и други подобни „изненади”, тъй като събитието ще продължи до декември.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари