Полицията във Варна задържа мъж с килограм наркотици

0
Акцията е проведена вчера, съвместно с Главна дирекция „Национална полиция"
Акцията е проведена вчера, съвместно с Главна дирекция „Национална полиция"

Акцията е проведена вчера, съвместно с Главна дирекция „Национална полиция"

При специализираната полицейска операция за противодействие на притежанието и разпространението на наркотични вещества е задържан 39-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна. Акцията е проведена вчера, съвместно с Главна дирекция „Национална полиция“, предаде БТА.

В две обитавани от задържания жилища са намерени и иззети голямо количество наркотични вещества. В хода на полицейската акция са претърсени два от имотите на мъжа в местността „Пчелина" и квартал „Възраждане", където служителите на реда са намерили около килограм кокаин, метамфетамин и марихуана, три електронни везни, преса, 3500 лева, приблизително 1000 евро, две незаконни оръжия - един боен пистолет и един преправен на такъв, голямо количество боеприпаси за тях, както и множество пакетчета, приготвени за разпространение на наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    ко да прай човека...
    съдба,съдба...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари