Спипаха 70-годишен разпространител на фентанил

0

Част от фентанилът е предвиден за разпространение на територията на област Добрич

Мъж на 70 години от Варна е задържан днес на територията на община Аксаково около 7:30 часа в рамките на провеждащата се и към момента в страната национална специализирана полицейска операция против разпространението на наркотици. Това съобщи на брифинг в крайморския град заместник директорът на Областната дирекция на МВР във Варна комисар Андрей Ангелов.

Той допълни, че при претърсването на автомобила и жилището на задържания е намерено не малко количество фентанил, негови аналози, марихуана, кокаин и електронна везна. Предвид количеството намерен фентанил може да се направи обосновано предположение, че същият е за разпространение, а не с цел притежание, посочи той, цитиран от БТА.

Комисарят допълни, че полицията разполага с оперативна информация и може да твърди, че част от фентанилът е предвиден за разпространение на територията на област Добрич.

Задържаният е в близки отношения с задържаната преди седмица 40-годишна жена, той е баща на мъжът, с който тя живее на семейни начала, обясни комисарят.

В момента не може да се каже точното количество на наркотиците, защото то е разпределено на дози, а експертната справка все още не е готова.

Имаме информация и за други свързани лица, продължаваме да работим в тази посока и ще бъдете информирани, обобщи Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари