МВР търси очевидци на инцидента на булевард "Христо Ботев"

2
Инцидентът е от 30 март, когато жена беше прегазена, след като падна от моста на булевард "Христо Ботев"
Инцидентът е от 30 март, когато жена беше прегазена, след като падна от моста на булевард "Христо Ботев" Снимка: Dunavmost / Архив

Инцидентът е от 30 март, когато жена беше прегазена, след като падна от моста на булевард "Христо Ботев"

От ОДМВР - Русе припомнят, че на 30.03.2023 година в град Русе, в 11:50 часа на булевард "Христо Ботев" (под моста над булевард "Хр. Ботев") е настъпило пътно транспортно произшествие, при което лек автомобил марка "Дачия", модел "Сандеро" с рег. № Р0376КТ преминава през тялото на пешеходка, паднала от моста на пътен възел с булевард "България".

Гражданите - очевидци на произшествието, които могат да подпомогнат разследването, да се обадят на тел. 082 882 819, 0876 005 444 или тел. 112, призовават от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    До гледен на точ
    Ти не си добре на втория етаж бе, вземи се лекувай ако още е възможно????
  • 16
    7
    Монев
    Номер 6,желателно е,да си посъбереш съчувствието ако изобщо го имаш и чак тогава да правиш коментар,нещо което би те спасило от укора на читателите.Не може нормален човек,да отминава пострадалият и да казва, не ми дреме.
  • -14
    6
    Гледен ТОЧ!
    Ама голям гледен ТОЧ.Изобщо не ми дреме за близки и т.н. Колкото и на тях не им дреме, че от улица Котовск някой ме е дал на ЧСИ. Дарявал съм кръв къде по задължение, къде доброволно, ама като се наложи за баща ми си платих. На циганите. Щото тия с гледната точка се крият като плъхове пред клавиатурата! Толкова сте гнусни ....
  • 19
    5
    Още една гледна точка
    А ако примерно някой е бутнал жената от моста? Близките й никога няма да научат истината, а извършителят ще се разхожда спокойно наоколо, докато дойде реда на следващата жертва. А шофьора на Дачията може да го отнесе за непредумишлено убийство, ако няма свидетели. Хората, които обръщат гръб на такива неща, заради малките си неудобства, не са по-добри от ченгето-мишок, което се крие в канцеларията. Каквито сме ние, такава ни е администррацията и политиците. Ако се опитаме да бъдем малко хора отвреме-навреме, има някаква надежда да се превърнем в нещо като общество.
  • 14
    4
    😠😠😠😠
    Нали уж има камери по Хр Ботев те накъде гледат ако ги имаразбира се Скапан град стана Русе
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари