Полицията разследва нападението над 17-годишния Иво в Николово

0
Момчето бе душено от 44-годишния Красимир - баща на 11 деца
Момчето бе душено от 44-годишния Красимир - баща на 11 деца Снимка: Кадър Русе Медиа

Момчето бе душено от 44-годишния Красимир - баща на 11 деца

ОДМВР - Русе разследва случая в село Николово, за който писахме по-рано днес.

При него 17-годишният Ивайло е бил нападнат и душен от 44-годишния Красимир - баща на 11 деца.

Полицията излезе с официална информация за нападението:

Сигнал за нападение над момче в с. Николово е получен в полицията, чрез ЕЕН 112, в събота вечерта, около 20:15 часа. Веднага на място са изпратени служители на Второ РУ за изясняване на случая. По данни на свидетелите нападателят бил 44-годишен мъж, а потърпевшият непълнолетен 17-годишен младеж. Хората разказали на полицаите, че до инцидента се е стигнало, тъй като група деца били оставили колелетата и тротинетките си, така че предизвикали недоволство от страна на мъжа и той започнал да ги разхвърля, което довело до пререкания с младежите, а след това и до нападението.

Момчето е било отведено за преглед в болница, откъдето е освободено с нараняване в областта на главата.

По случая е образувана преписка и е започнала работа от служители на Второ РУ. Проведени са множество беседи и са снети обяснения от свидетелите и участниците в инцидента. На 44-годишния е съставен протокол за предупреждение съгл. чл. 65 от ЗМВР, като му е разяснена наказателната отговорност по НК.

На полицията са били предоставени видеозаписи, направени от свидетели, които са приобщени към материалите по проверката. Утре се очаква информация и от извършената съдебно-медицинска експертиза за състоянието на младежа.

Събраните материали по случая са докладвани днес в Русенска районна прокуратура и работата по него продължава, според получените указания за последващи действия, с оглед изясняване на фактическата обстановка и приключване на проверката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    2
    Да, ама ... Не!
    "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!" - казва поговорката. Защо не попитат и 44-годишния родител на 11-сет деца, какво всъщност го е предизвикало да понатупа 17-годишния палавник? Едва ли защото е седял мирно и кротко малкия на полянката и чичкото е отишъл при него ей тъй без нищо. След като в полицията само са го предупредили 44-годишния човек, означава, че 17-годишния не е бил толкова читав, колкото го дават по медията. Явно младежът е прекрачил границата на обществената търпимост с наглото си държание, за което все пак някой е трябвало да му налее малко възпитание по Макаренко. Хлапакът си е търсил пердах и си го е намерил, след като и майка му го в познала после, значи малко му е било...
  • -14
    1
    znae6t
    epa kat ne moje da se pazi mom4eto ,kakvo se qdosva ,da si sedi doma , to e qsno 4e DVAISE godi6nite za ni6to ne staat :D
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари