Напрежение в село Николово след побой над тийнейджър

7
Баща на 11 деца напада 17-годишно момче на детската площадка и започва да го души
Баща на 11 деца напада 17-годишно момче на детската площадка и започва да го души Видео: Русе Медиа

Напрежение зрее в село Николово заради побой над непълнолетен

Случаят е от събота вечерта, когато баща на 11 деца напада 17-годишно момче на детската площадка и започва да го души. Случаят на агресия се разследва от полицията, информира Русе Медиа.

До инцидента се стига заради паркирани край площадката велосипеди на група деца. Живеещият в съседство Красимир Тодоров е недоволен и след като разхвърля колелета, напада 17-годишния Ивайло.

Хвана ме, удари ме в камък и аз си ударих главата и тогава нищо не видях, само черно. И той ме дърпаше, и дърпаше ми тениска, тя е скъсана, хващаше ме за гушата, душеше ме, накрая ме ритна в лицето“, разказва момчето.

Майка му Мариана Петкова разбира за инцидента от съсед. „Комшията отгоре се обади и каза – вървете да видите, Красимир пребива сина ви. И аз изскочих, да го видя накъде е и веднага звъннах на 112. Полиция, линейка, ходихме в спешното. Ако беше го убил, какво правим, не знам. В шок сме“, казва жената.

След побоя момчето се оплаква от болки в главата, врата и често прилошаване. Освидетелстван е от съдебен лекар и родителите му ще заведат дело. „Просто това не е нормално възрастен човек да посегне на дете. Не знам как да го нарека“, споделя вторият баща на Ивайло Марин Маринов.

А жителите на Николово започнаха подписка за изгонването на семейството на Красимир Тодоров. Хората казват, че фамилията е агресивна и не я искат в селото.

Не е първият, просто досега не е имало такъв побой. Отделно тук постоянно те имат тая площадка за лична тяхна собственост. Децата идват тук със страх, а някои вече спряха да идват. Защото те нападат – словесно, а някой път и физически. Има проблеми в детската градина заради тези хора, има проблеми в училище, много родители си преместиха децата. Докога трябва да ги търпим“, заявява жителката на Николово Даниела Георгиева.

Кметът Златан Ванев признава, че има огромно напрежение сред местните хора и негативни настроения срещу семейството с 11 деца. Според него трябва да се намесят социалните служби.

От полицията заявиха, че има образувана проверка по случая, а материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    9
    до 8
    Като ти гледам правописа, ти също си от Николово, поне десето поколение.:)
  • 0
    8
    Валъо Лабадая
    В Нииколово са само помияри и пандизчий какво да очакваш
  • 11
    7
    Въоръжен
    Ей отрепки мангасарски Искате да се вдигнеме 100човека да дойдеме там да ви избиеме ли бе?!? Това ли искате бе нещастна сган мръсна скапана долна!!!! Имам 20-30 човека желаещи да се пуснеме до селото ви и ще стане страшно там!!!
  • 10
    6
    Атанас Христов
    Тоя трябваше да го кастрират, докато караше още такси и закачаше всяка ученичка. В главата си има само една гънка и тя му служи за да се чуфтосва. Много бой може да изяде, ама не си струва, защото няма да му дойде акъла в главата. Осъдете го - да полежи някой друг месец и да започне да мисли и за друго, освен за глупости.
  • 15
    5
    ХХХ
    Имат як кръб на адвокат П. Николов, който не знам, защо ги защитава. Може би си има някакви причини... Освет това, техен благодетел е достор Милен Врабевски, който им направи къщата в с. Николово.. Необходимо е социалните служби, отново да им отнемат децата...за тяхно добро е...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари