Полицията разкри незаконна гонка и дрифтове с 400 коли край Павликени

0
Използвано е изоставено летище
Използвано е изоставено летище Видео: NOVA

Местни хора са забелязали запалени огньове край изоставено селскостопанско летище

Незаконна гонка и дрифт-шоу на изоставено летище край Павликени разкри полицията във Велико Търново. Сигнал за събиране на близо 400 автомобила е получен в събота вечер, информира NOVA.

Местни хора са забелязали запалени огньове край изоставено селскостопанско летище до град Павликени и са подали сигнал в полицията. На крак са били вдигнати полицаи от областната дирекция, които за щастие са били на линия, заради футболния мач между "Етър" и "Левски". Мястото и всички "черни" пътища са били отцепени. Проверени са близо 400 водачи на автомобили за алкохол и наркотици.

Акцията е продължила до полунощ и резултатите от нея тепърва се обобщават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари