Полицейски началник сам се глоби за превишена скорост

0
Съжалявам за действията си, искрено се извинявам, признава полицаят, но след като нарушението му е записано на видео  / Снимката е илюстративна
Съжалявам за действията си, искрено се извинявам, признава полицаят, но след като нарушението му е записано на видео / Снимката е илюстративна Снимка: Pinthiscars.com

Полицейски началник от Оклахома сам си написа фиш за 300 долара за шофиране с превишена скорост.

“Пиша това, за да информирам всички, че аз, началник Бърч, наруших закона, като карах с превишена скорост по 103-а улица,” написа Джъстин Бърч на Facebook страницата на полицейското управление в Спери.

Спери, което е население от малко над 1200 души, се намира в близост до Тълса.

Гражданин е подал оплакване за това и аз признавам, че направих грешка, като карах със 75 и 80 мили в час (120 - 128 км/ч)”, пише той, добавяйки:

Имах причина да бързам, но скоростите, с които се движех, не бяха разумни. Търся отговорност от себе си, както би била потърсена отговорността от всеки друг. Написах си фиш за нарушението и ще платя глобата, точно както всеки друг гражданин. Съжалявам за действията си, искрено се извинявам.

Според местната телевизия KTUL, човекът, който подал оплакването, е заснел полицейския началник на видео и го изпратил анонимно. От телевизията запитали Бърч дали е щял да си напише фиш без това видео доказателство.

Честно казано, вероятно не”, отговаря той. “Точно обаче както всеки друг, който е хванат, и на мен трябва да ми бъде потърсена отговорност за действията ми".

Бърч е заявил, че фишът ще му струва 300 долара.

Постът му във Facebook получи десетки коментари, в това число много, в които той бе похвален за честността си.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари