Полицаи „удариха“ казан за ракия в Глоджево

0
Митничари са иззели 23 туби с ракия от собственика на казана
Митничари са иззели 23 туби с ракия от собственика на казана Снимка: Агенция „Митници“ / архив

Митничари са иззели 23 туби с ракия от собственика на казана

Нелегален казан и алкохол са открили при проверка полицаи и митничари.

На 31.10.2023 г. около 11:00 часа при извършена съвместна проверка от екип на РУ - Ветово и представители на Агенция "Митници" в Русе, в частен дом в град Глоджево, обитаван от 34-годишен мъж, са били установени 23 пластмасови туби с алкохол /ракия/, с общо количество 210 литра, за които стопанинът не е могъл да представи необходимите документи. Акцизната стока е взета от митничарите, а по случая в РУ – Ветово е образувана проверка.

По същото време от екип на РУ - Ветово е извършена и проверка в частен имот, намиращ се в местност в покрайнините на град Глоджево, стопанисван от същия 34-годишен мъж, където е установено, че в нарушение на установения ред е изготвил техническо съоръжение, предназначено за производство на алкохол. За установеното на адреса служителите на РУ - Ветово са съставили констативен протокол и по случая е образувана проверка по описа на РУ - Ветово, за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    2
    Ф16
    Мама ви проста,изгорихте човека за няма нищо.Значи един не съм видял осъден за подкуп чиновник,ама да хванете казнадживта и да се правите на герои можете.
  • 16
    1
    Св. Дионисий
    Ууууу! Не хванахте нито един „търговец“ на гласове. Фалшификаторите на изборните протоколи сами се записват да се похвалят. Мотористите ви пикаят в лицето, а вие се отчитате, че сте „ударили“ казан за ракия. Щеше да е жалко, ако не беше срамно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари