Полицаи искат синдикат за служителите на МВР с различна сексуална ориентация

2
Към този момент желание за членство в синдиката са заявили 7 души
Към този момент желание за членство в синдиката са заявили 7 души

Към този момент желание за членство в синдиката са заявили 7 души

Служители на МВР се опитват да учредят “Синдикат на служителите на МВР за равенство и интеграция”. Идеята е тя да защитава правата на хората с различна сексуална ориентация в системата на МВР. Това обясни Петромир Генчев, патрулен полицай във Враца, пред bTV.

„Аз съм бисексуален мъж със своето минало и понастоящем съм семеен с две деца. Не смятам, че миналото на който и да е човек трябва да бъде обект на обществено внимание и да те мразят заради това какъв си“, обясни той.

Генчев е изпратил писмо до ръководството на МВР с предложение за създаването на новия синдикат преди няколко месеца. Все още няма отговор.

По думите му темата за различната сексуална ориентация сред работещите в МВР е тема табу.

Към този момент желание за членство в синдиката са заявили 7 души, които са хетеросексуални мъже, толерантни към различните.

Генчев не знае колко точно са хората с различна сексуална ориентация в системата на МВР, но се надява, че много служители ще се присъединят към организацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    4
    Бивш полицай
    Като се сетя как се шибкаха помежду си един други,началници,колеги,доноси,интриги,подлагания,кал един връз други и селски мурафети и чалъми на дребни души,нищо чудно от появата на новият бъдещ синдикат.Все някой ден нещо и някъде избива и се показва,рано или късно.Няма скрито покрито.Мога само да им кажа "честито" и да благодаря че не съм част от тази система отдавна.Един полицай не струва кафе,или шкембе чорба.Повечето са шкембеджий на вкус.
  • 11
    3
    Русенски Вредител
    НЕВЕРОЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ТАКЪВ СИНДИКАТ,НО ДА Е САМО ЗА БИВШИ ДИРЕКТОРИ И РЪКОВОДНИ КАДРИ НА МВР-РУСЕ.ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ КАТО ЧЛЕНОВЕ НА ТАКЪВ СИНДИКАТ ТАМ ЩЕ СЕ ПРЕОТКРИЯТ ЕДИН В ДРУГИ И ЩЕ ОТКРИЯТ В СЕБЕ СИ И ДРУГИ ИСКАНИЯ И ТЪРСЕНИЯ НА ДУШАТА.ДЕТО СЕ КАЗВА "ДУШАТА ИМ ГО ИСКА ОТ ВЪТРЕ".,А И КАТО ЧЛЕНОВЕ ЩЕ МОГАТ ДА СИ РАЗВЯВАТ ЧЛЕНОВЕТЕ И ДА СИ ГИ МЕРЯТ ЕДИН ДРУГИ,ОТДЕЛНО ОТ НОРМАЛНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И ХОРА БЕЗ ДА ИМ ВРЕДЯТ.САМО ТАКА ЩЕ ДОСТИГНАТ ДО ДЪЛБОКАТА СИ СЕКСУАЛНА СЪЩНОСТ И ТАЙНИ СТРЕМЛЕНИЯ.ПО ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМАТ И ЧЛЕНОВЕ ОТ ПРОКУРАТУРА,ОБЩИНА РУСЕ И ДРУГИ ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИЙ И ИНСТИТУЦИЯ.ПОДКРЕПЯМ,ПОДКРЕПЯМ,ПОДКРЕПЯМ.......ФИНАНСИРАМ ЗА ОБЩОТО БЛАГО ИДЕЯТА........
  • 15
    2
    Странна работа:
    Кат' им кажеш педерас'и – сърдят се. Пък всички се държат кат' омъжени!
  • 26
    1
    русенец
    Не е нужно! На всички ни е ясно, че полицаите са педали. Вместо да правят синдикат след синдикат да вземат да си вършат работата !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари