Политолог: Възможно е Делян Пеевски да се цели в поста министър-председател

2
Засиленото присъствие на Пеевски е сигурен знак, че нещо предстои, коментира Марая Цветкова
Засиленото присъствие на Пеевски е сигурен знак, че нещо предстои, коментира Марая Цветкова Видео: Euronews Bulgaria

Засиленото присъствие на Пеевски е сигурен знак, че нещо предстои, коментира Марая Цветкова

Не бива да бъдем изненадани, че от днес Делян Пеевски от днес е съпредседател на ДПС в парламента, заедно с Мустафа Карадайъ. Около тази теза се обединиха в студиото на Euronews Bulgaria политолозите Марая Цветкова и Атанас Радев.

Според Цветкова е ясно за всички, че Делян Пеевски изключително много е засилил своето присъствие, а това е сигурен знак, че нещо предстои да се случи в партията. Това според нея е мост към завземане на председателското място в ДПС, а не само в парламентарната група. Възможно е и да отиде и още по-далеч и да се цели в поста министър-председател на страната, допусна Марая Цветкова.

Опозицията рискува с вотовете на недоверие по секторни политики с това те да се превърнат във фонов шум, на който никой не обръща внимание. Това дава основание на правителството после да каже: „Издържахме, значи сме силни“, каза Цветкова.

Основното за опозицията не е колко силна изглежда, а колко ефективно успява да свърши своята работа, допълни Атанас Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари