Политици получиха картички с влюбени прасета

2

Повече от 100 картички за Деня на влюбените Св. Валентин е изпратила регионалната организация на партия "Да, България" във Варна.

Техни получатели са кметът на града, председателят и членовете на общинския съвет, областният управител и медии. Това съобщи председателят на местната организация на партията Нелко Начев, предаде Дневник.

Картичките, върху които е изобразено розово прасенце, носят осем различни "любовни" послания. В по-голямата си част те са иронично намигване към проблемите в местната власт, управлението, корупцията и бизнесклимата в страната.

Най-находчивите от "любовните" послания върху картичките гласят: "Ще те грабна като роднина обществена поръчка", "Изгарям по теб като 4 млрд. в КТБ", "Само да те притежавам, 48% от Пирин давам", "Жадувам те като безработен кипърец втори лифт" и "Избрах си те като премиер – главен прокурор".

"Целта на акцията ни за Св. Валентин беше да напомним на управляващите, че мислим за тях и не сме ги забравили, каза Нелко Начев. Това са важните хора за бъдещето на града ни."

Това не е първата подобна акция на "Да, България". За Коледа от партията изпратиха картички с прасе разбойник до депутатите в Народното събрание и всички държавни институции.

Те носеха посланието "Коледа ще ти донесе: ...", последвано от поле с "късмет", който ставаше видим след изтриване на покриващото фолио.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари