Полина Паунова за шефа на разузнаването: Абе, не беше ли тоя човек в отпуск до септември?

1
Щом Кремъл дебне защо беше предпочел да си почива до есента, вместо да брани държавата?
Щом Кремъл дебне защо беше предпочел да си почива до есента, вместо да брани държавата? Снимка: БГНЕС / Архив

Уволненият шеф на разузнаването Атанас Атанасов вика: “Искам да кажа добре дошли в Римската империя. Императора го знаем, личното му правителство се грижи всеки ден да дава хляб, кръв и зрелища”

От тона на човека се разбира какво иска да каже. Много е възмутен. Ама … четете ги тия книги! Едва ли като се говори в държавата за незаконно подслушване и за куп злоупотреби: ББР, язовири, незаконни трансплантации, опрощавани огромни задължения, корупция, осем джуджета, 100 000 за освобождаване (справка: Брадата) … та едва ли в тая държава е най-удачно да се прави аналогия с Древен Рим, който дава базата на правото. Neminem laedere.

Но да оставим тия дребнавости. Уволненият шеф на Разузнаването казва още: “Основната причина за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл и координирани действия с известен бизнесмен с много обвинения, те може да са едно цяло с Кремъл, но това не е моя работа".

Абе, не беше ли тоя човек, един от двамата, дето си беше пуснал неплатен отпуск до септември? Щом Кремъл дебне защо беше предпочел да си почива до есента, вместо да брани държавата?

Полина Паунова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари