Поли Генова преживя истински кошмар

0
Поли изля мъката си и пророни сълзи на сцената на столичен клуб
Поли изля мъката си и пророни сълзи на сцената на столичен клуб

Поли Генова помогна на стотици кученца, ден след като натровиха нейното.

Певицата Поли Генова, която преди няколко дни преживя истински кошмар, след като кучето й Лана бе натровено в Южния парк, се включи в благотворителна инициатива на фондацията Stray Angels, насочена към спасяването, отглеждането и намирането на осиновители. Силно афектирана от случилото се, Поли изля мъката си и пророни сълзи на сцената на столичен клуб, в който още много нейни колеги, сред които Орлин Павлов, Тита, Мойсей, Маги Джанаварова и още много други родни поп изпълнители, пяха, в името на каузата.

На събитието освен тяхната подкрепа, много хора от бизнес средите и светския живот присъстваха с идеята да спомогнат за събирането на средствa, а сред тях бяха Николета Лозанова, Любен Дилов-син, Христо Сираков и Зейнеб, която дори закупи от благотворителния търг картина на художника Светлин Русев.

На състезателната разпродажба бяха разиграни и антична кутия за бижута от любовната квартира на Димчо Дебелянов, автентична тениска с автограф на Меси, реквизитен калашник от филма "Непобедимите 3", а голям фурор предизвика огромна картина на чихуахуа, дело на дизайнерката, художник и съосновател на "Бездомни ангели" - Искра Георгиева.

Атрактивната водеща на събитието - актрисата Мария Силвестър успя да разпродаде и още много експонати, с които се събра сумата от 13 878 лв., съобщават от Stray Angels. Всички събрани средства ще бъдат използвани за болнично лечение, операции, стационар и още нужди по пътя към спасението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари