Поход преминава от Басарбовския манастир до Красен тази неделя

2
Участниците ще изминат общо 16-17 километра
Участниците ще изминат общо 16-17 километра Снимка: Ruse GO!

Участниците ще изминат общо 16-17 километра

Поход Басaрбовски манастир - Красен организират тази неделя, 31 март, с тръгване в 10:30 ч. от паркинга на Басарбовския манастир

Маршрутът е лек, хубав път, който тръгва след манастира, в началото е асфалт, като на места преминава в черен път и пътеки, около 8 км до центъра на село Красен, съобщават организаторите от Ruse GO!. "Пътят минава покрай рибарниците, ще направим първата почивка до бързея на реката, след което се движим покрай реката и скалите. На голямата поляна може да видим и щъркелите. В центъра на село Красен в градината на кметството ще направим другата почивка (Там има и малък магазин, който може би ще е отворен)".

Участниците в похода ще изминат общо 16-17 км. Подходящо е те да бъдат с облекло с оглед затоплянето в течение на деня, затворени обувки. Добре е да си носят вода, кафе или чай, храна за цял ден, плодове, сладки (по пътя няма вода).

Часът на срещата е по-новото време, уточняват организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Абееее......
    Лошо няма. Но защо ни ментят тези 16-17 километра, Трасето е 10 км.
  • 4
    3
    Друго нужно
    Да си сложат и памперси - на Басарбовския манастир няма тоалетни, НЯМА! При всичкия поток от туристи, повечето чужди. Абсолютно балканско безобразие, и срам за Метрополията! От спестяване на заплати на хора, които да поддържат тоалетните, които са затворени от години, а иначе гушат приходи!
  • 4
    2
    млада пенсионерка
    цяла седмица лъгали ,че бачкали ,нито готвят нито чистят ,но намериха време за реклами
  • 3
    1
    Welcоme tо Basarbovo!
    Чакаме ги на село - мотики има за всички... :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари