Погребаха убития в кв. "Левски" боксьор Евгени

0
Погребаха убития в кв. "Левски" боксьор Евгени

Приятелите на 17-годишиня Евгени носиха 2 километра и половина ковчега с тялото на боксьора до гроба му на ръце. Така, демонстрирайки дълбоката си почит и уважение към момчето, близките му вчера си казаха последно сбогом с него.За да изпратят националния състезател по бокс за юноши в последния му път, над 200 негови познати, приятели и роднини, облечени в черно, се стекоха малко след 15 часа пред църквата в гробищата в „Малашевци“. Близо час скърбящите се редиха на опашка, за да стигнат до белия ковчег, в който бе положено тялото на Евгени, за да го отрупат с цветя, съобщава „Телеграф“.

След като всички запалиха свещ и запазиха минута мълчание в памет на спортиста, над 10 от приятелите му вдигнаха ковчега и поеха към гроба. 2 километра и половина момчетата вървяха с Евгени на рамо, докато стотиците скърбящи вървяха съвсем бавно отзад. В края на траурната процесия бе майката на 17-годишното момче.

Останала без сълзи, тя ходеше със спокойно изражение на лицето редом с останалите, докато нейни приятелки я придържат от двете й страни. Щом гробарите поставиха трупа на сина й на земята, жената буквално рухна над него.

Няма да сотавим нещата така! Ще се борим виновникът да получи заслуженото си – доживотен затвор“, категорични бяха приятелите на Ево.

Евгени Тодоров бе убит в понеделник с нож в корема на спирка в столичния кв. „Левски“ от 19-годишния Митко. Седмица преди клането двамата се сбили на същото място, а фаталният инцидент станал след заплахи за кръвопролитие във Фейсбук. По данни на полицията в основата на конфликта им била приятелката на задържания за убийството – Деница.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари