Поднесоха венци в памет на загиналите служители на МВР

2

Днес, пред административната сграда на Областна дирекция на МВР-Русе, в навечерието на Професионалния празник на Българската полиция – 8-ми ноември, се проведе тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя на паметника на загиналите служители на МВР.

На нея присъстваха председателят на Общински съвет – Русе – чл. кор. проф. д.т.н Христо Белоев, зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, зам.-областният управител на област Русе Валентин Колев, директорът на ОДМВР-Русе - старши комисар Теодор Атанасов, служители на МВР и др.

Инж. Наков връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов:

„За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод професионалния празник на Българската полиция, който ежегодно отбелязваме на 8-ми ноември!

На този ден, бих искал да изразя своите почитания към Вашата работа и към дълга, който изпълнявате. Използвам приятния повод, за да Ви уверя, че дълбоко ценя заеманата от Вас служба, изграждаща доверие и сигурност. Вашите усилия в процеса на работа са от изключителна важност и са достойни за уважение!

Отправям своите най-сърдечни пожелания към Вас и професионалистите от ОД на МВР - Русе. Бъдете здрави и нека достойният път, по който вървите, да бъде изпълнен с успехи и просперитет!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари