Подготвиха последния участък по пътя Русе - Бяла, в който ще има колчета

5

Отсечката се намира на Беленския баир на платното с три ленти

Подготвен се и последният участък, на който ще има колчета по пътя Русе - Бяла, пише Русе Медиа. Той се намира на Беленския баир на платното с три ленти. На него вече е поставена червената разделителна линия и с монтирането на ограничителите ще се приключат четирите отсечки, в които има такава мярка срещу неправилно изпреварване. За съжаление се оказва, че на места новите колчета вече са потрошени от недобросъвестни водачи на пътя.

Някои от съборените ограничители все още стоят на пътя, като нито са премахнати, нито възстановени. Този въпрос бе поставен и на последното заседание, свикано от областния управител на Русе, свързано със зимната подготовка. Предстои да се изясни как ще се поддържат и почистват пътищата през зимата в участъците, където има поставени колчета – дали ще бъдат демонтирани или ще остава ивица сняг около тях, или пък има някакъв друг вариант. Потрошените колчета ще трябва да се възстановят, за което трябва да се осигурят средства от АПИ в частта за поддръжка на пътната мрежа.

Шофьори пък поставят въпроса дали ограничителите не се явяват препятствие на пътя и не трябва ли да бъдат сигнализирани по някакъв начин, за да знаят водачи, че навлизат в такъв пътен участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Все е тая ...
    И железобетонни колчета да турят - рогачите, като лясковския мангал, пак ще ги потрошат ...
  • 3
    7
    до 4
    Искаш да кажеш, че е толкова тясна лентата за движение, че няма мърдане, а? Айде стига глупости моля. Снимай да видя каква част от ширината на лентата заема едно МПС, моля? Лаладжии! Колчета от Русе до Бяла да сложат ама бетонни, че явно такива като теб дето не им стига лентата да им личи отдалече по визията на колите колко са адекванти!
  • 0
    6
    Daaa
    Бая колчета липсват,че на места сложили по едно или 2,голяма простотия
  • 8
    5
    Vgftre
    Пак наливаме от пусто в празно!!! Кой велик инженер измисли тая глупост? На кого пак се прави услуга с общите пари? Гаранция,че при първия сняг, тези колчета ще бъдат размазани!!! Направете бетонни заграждения,че джигитите малко да намалеят!!!
  • -6
    4
    до 3
    И къде ще отбиеш? Май не си шофьор. Някъде на ската ли ще се покатериш или ще се сурнеш в дерето? В коя книга или правилник си прочел, че трябва да се метнеш в драките и да напускаш пътя? Не се прави на умен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари