Поставиха информационни табели на пътя Русе - Бяла

15
Табелите предупреждават шофьорите, че предстои зона с монтирани разделителни колчета
Табелите предупреждават шофьорите, че предстои зона с монтирани разделителни колчета Видео: Русе Медиа

Табелите предупреждават шофьорите, че предстои зона с монтирани разделителни колчета

Информационни табели, които да предупреждават шофьорите, че предстои зона с монтирани разделителни колчета, вече са поставени по пътя Русе - Бяла, предава Русе Медиа. Така водачите вече ще знаят, че навлизат в участък, където опитите за забранено изпреварване са невъзможни заради ограничителните елементи.

Това би трябвало да възпрепятства потрошаването на колчетата, каквото се наблюдаваше след поставянето им. Тъй като нямаше табели, появата на колчетата изненадваше шофьорите, решили да изпреварват въпреки непрекъснатата линия, и имаше отнесени елементи.

Табелите са поставени от двете страни на въпросните пътни участъци, като указват и дължината на ограничената с колчета отсечка. По пътя Русе-Бяла има три места, където са монтирани, а след ремонта на пътното платно по Беленския баир, там също ще има ограничители.

Интересен факт е, че табели са сложени само в Русенска област, докато във Великотърновския регион няма предупредителни знаци за участъците с колчета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    12
    Боли ме фара
    Ще карам както си зная, имам връзки навсякъде
  • 1
    11
    A в крайните квартали на Русе
    Очакваме челници по европейски проект за пещерата на Али баба Менчо и 40-те разбойника
  • 5
    10
    От Русе
    И между колчетата МАМАЛИГАТА пак бърза и се тъка в камиона. За тия камери и на моста сурвакница.
  • 5
    9
    Въпросче до 3
    И кое е "простотията" в първите 2 коментара бе кретенюга, не е ли факт че тия колци ги сложиха през август миналата година, а указателните табели идат чак в края на февруари следващата година, не е ли факт, че повече от половината вече липсват а тия, които са си по местата са газени многократно и с обелени светлоотразителни ленти и почти незабележими в тъмницата????? Питам те кое от това е простотия и какъв е твоя "умен" коментар по въпроса???
  • 5
    8
    БОЦко
    Този път го оправяха по поръчка на министър Плевнелиев и депутат Пламен Нунев от Бяла. И защо така стана ???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари