Почистиха 4 тона отпадъци по пътя Русе - Мартен

1
Още 536 тона боклуци са разчистени и от района на полигона в кв. ДЗС.
Още 536 тона боклуци са разчистени и от района на полигона в кв. ДЗС. Снимка: Община Русе

Кметът Пенчо Милков акцентира върху дейността на общинска администрация през изминалата седмица

"Вчера с русенци обсъдихме дейността на Обществения съвет по околна среда. До 10 февруари желаещите да се включат в него могат да подават заявленията си за членство в свободен текст на имейл [email protected].

През седмицата общинското предприятие „Паркстрой-Русе“ почисти пътя за Мартен. Извозени бяха 4 тона отпадъци. Още 536 тона боклуци са разчистени и от района на полигона в кв. ДЗС.

Продължава и подготовката за една от емблемите на града ни - Мартенските музикални дни. Фестивалът ще се проведе в периода 11-27 март".

Какво още се случи през седмицата вижте тук - https://obshtinaruse.bg/sedmichen-otchet-za-deynostta-na…

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Русенец
    А защо изобщо трябваше да се превръща в сметище, пътят за Мартен? Защо път, като магистрала, има място, колкото да се провреш едва-едва, покрай стотоците наспирали камиони по него?
  • 4
    3
    мнение
    До коментар 1 - За смесването на Мартен и Мартенски дни - това е нормално за това лице - то толкова си може и толкова знае. Виж - по "тънката" част може повече - има видими резултати. Там му е силата и в снимките по Фейсбук. Жалък смешник !
  • 1
    2
    Остана боклук...
    Най-големия боклук остана и той е в Общината. Сещате се за какво говоря, но след две години и него ще изринем...
  • 4
    1
    Иван Стоилов
    Пенчо пак я оплеска - забърка в едно изказване МАРТЕНски музикални дни и МАРТЕН. То и без това повече не може да се очаква от него, ама чак пък толкова не очаквахме !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари