Почина принц Константин

19
Принцът на Лихтенщайн си отиде на 51 години
Принцът на Лихтенщайн си отиде на 51 години Снимка: © exclusiv / архив

Той е син на управляващия владетел на страната Ханс-Адам II

Принц Константин, най-малкият син на управляващия принц на Лихтенщайн Ханс-Адам II, е починал внезапно на 51 години.

"Княжеският дом със съжаление съобщава, че принц Константин от Лихтенщайн почина неочаквано на 5 декември 2023 г.", се каза в изявлението, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Константин беше седми по ред в линията за наследяване на трона. Причината за смъртта му не е публично известна.

Най-големият брат на Константин, наследственият принц Алоис, е предопределен да наследи Ханс-Адам II като управляващ принц на Лихтенщайн - малко княжество, между Австрия и Швейцария, с близо 40 000 жители. Константин оставя съпруга - принцеса Мария Лихтенщайнска, и три деца - принцовете Бенедикт и Мориц и принцеса Джорджина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Егея
    Три варианта на ковид, дето не съществува ли???! Ужас! Как може толкова невежи? Тровят ни като хлебарки - по въздух, вода и харана и ковид било! Българите едвам свързват двата края, щото сме гниди, пък се оказва че депутати се наложили да спонсорират войната на Зеленски и ни лъжат за газа, еленергията и т.н че имало криза! Търпи народе дето НАТО пълни гушите на депопрасетата!👿🥸
  • 1
    9
    ОцелялОтНДСВ-Чумата
    А Мадридският Комарджия - кога ? Време е да разбере,че ковчегът джобове няма.
  • 9
    8
    123
    Не съм антиваксър, но не съм съгласна да ми се инжектира нещо избрано с политическо решение и с предварително заявен отказ от поемане на отговорност, вместо критериите да са ефикасност и безопасност и поемане на отговорност при евентуални нежелани реакции!!
  • -8
    7
    айде пак
    бяхме ги забравили антиваксърчетата, ама те като ЛГБТ, да излязат като въшка на чело!
  • 4
    6
    pr0 до 5
    Ти недей пожелава неша, които не искаш да се случат на теб и на семейството ти. Изкарах три варианта на великия ти ковид, като имам антитела за всички, които не са ми набити с някакви съмнителни течности. Не изпитах и най-малко неразположение. Не говори от името на всички и недей да кълнеш или да "пожелаваш", каквото и да е. P.S Ще излязат поне още 500 подразновидности на "убийствения" вирус. Подготви гъзягата!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари