Почина Лазар Димитров - легендарен капитан на "Хебър"

0
Лазар Димитров си отиде на 66 години след тежко боледуване
Лазар Димитров си отиде на 66 години след тежко боледуване Снимка: ФК "Хебър"

Лазар Димитров си отиде на 66 години след тежко боледуване

На 66-годишна възраст след тежко боледуване е починал един от най-известните футболисти в историята на Хебър (Пазарджик) Лазар Димитров.

Той е роден през 1956-а година в село Варвара и от местния селски отбор е привлечен в школата на Марица (Пловдив). След това кариерата му минава през Хебър (Пазарджик) и от 1980 до 1982 година е състезател на ФК "Дунав" (Русе).

Той е капитан на "Хебър", когато през 1989 година, зелените влизат за първи път в А група.

През 2006 година е треньор на Бенковски (Пазарджик), а след това е старши треньор на Спартак (Пещера) и Левски 2007 (Долна баня). Следва период отново в Хебър, където е спортно-технически директор и за кратко помощник-треньор на Христо Марашлиев. Кариерата му минава през треньорската скамейка на отбори от региона, а също така е бил и изпълнителен директор на Хебър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари