Почина Деница Такева

18
Председателката на Българското египтологическо общество си отиде едва на 40 години
Председателката на Българското египтологическо общество си отиде едва на 40 години Снимка: Фейсбук

Председателката на Българското египтологическо общество си отиде едва на 40 години

На 40 години почина председателката на Българското египтологическо общество Деница Такева, съобщиха от организацията.

В продължение на години Деница Такева подпомага с дейността си развитието и популяризирането на египтологията у нас и насърчава взаимоотношенията между София и Кайро.

Поклонението ще състои на 16.08.2023 (сряда), 13:00, Централни софийски гробища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Ivo
    Ами луда е,тази,търсете психолог,психиатър,не е срсмнно!Учен била,глупости!Изперкало куку!Умряла от простотия!
  • 5
    5
    Овчар
    Поредната с бустерната доза и закачила украинския флаг на профилната си снимка. Не помним как преди 8-9 години в Украйна се убиваха и палиха българи. Убиваха се жени и деца, само защото говорили на руски език. Забравиха изучаването на български език в училищата. И такива, като тая с бустерната доза подкрепя украинските нацисти. Кой, каквото сам си направи - друг не може да си го направи.
  • -3
    4
    Moni
    Людмила Живкова,беше един смотаняк,един и пишеше речите,друг дисертациите,занимаваше се с глупости,окултни науки, шамани,индийска йога,а бе скучно им е,пьлни идиоти,защо починали ,ами от простотия,смотанамухла,а тази шикозна дама сред мрьсотията ибеднотията на Египет!
  • -4
    3
    Стоян
    Забьркват се в разни забранени истории!Откачалка,Книгата на смьртта,птици,котки,нарушават нечие спокойствие ,и си го отнасят!Докосват се до забранени неща!!!А,бе имат се за велики!!!
  • -1
    2
    Бастет
    И тя като Людмила Живкова бе "Бяла птица" в българската култура и си отиде почти на същата възраст. Не знам дали е съвпадение, но сякаш Древен Египет протяга мъртвешки ръце от далечния мрак. Мир на душата и.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари