Иван Такев: Лети моя звездичке!

25
Моята любима Деничка-звездичка отлетя в безкрая!, написа опечаленият баща
Моята любима Деничка-звездичка отлетя в безкрая!, написа опечаленият баща Снимка: Фейсбук

Моята любима Деничка-звездичка отлетя в безкрая!, написа опечаленият баща

Бащата на починалата Деница Такева - дългогодишният журналист от БНТ Иван Такев, се прости с нея с емоционален пост в социалните мрежи.

Ето какво написа опечаления родител във Фейсбук:

"Моята любима Деничка-звездичка отлетя в безкрая! Отиде си така бързо, както и живя! Казват, че Бог прибира онези свои чеда, които обича най-много, които са най-добри. А тя беше, смея да твърдя най-добрата, или една от най-добрите! Мислех, че увлечението ти по древен Египет е мимолетно, но то се оказа твоя съдба! На шега ти казвах, че си Хауърд Картър в пола! Дано го срещнеш някъде в небесните селения! Сигурен съм, че той като истински джентълмен леко ще ти се поклони и ще повдигне цилиндъра си! Сигурно някъде там ще срещнеш и любимите ти Гергина Тончева и Оги Радев! Съжалявам, че не съм на твоето място, и че ме изпревари. Благодаря ти, че ме дари с две слънчеви внучки, които дано са наследили твоя талант и устременост! Няма вече кой да ми дава кураж с неговото, дядка, дядка всичко ще е наред! Лети моя звездичке! Толкова много твои планове и мечти останаха нереализирани. За нас ти винаги ще бъдеш жива. Твоят неукротим дух и интелект винаги ще бъдат с нас! "Смъртта понякога е твърде жалка, живота-непосилно груб, а в черната прощална катафалка лежи звезда, наместо труп" Безкрайно те обичаме!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Рони
    Тази скелет!Болен мозък!Разложила се е,от сепсиса ,само за смьрт говори,тя си го е търсила,иска да вьзкрьсне....здравна и медицинска култура,липсва,жалко!!!
  • 3
    7
    Moni
    Тя е имала психични проблеми,болна е била,да си 38,кила,,, семейството и кьде е,близки,приятели,тя е имала нужда от помощ!Да умреш от простотия!Прилича на проститутка,не на учен!Жалка история!!!
  • -17
    6
    Симо
    Тази не е у ред!Сложила цици,джуки,а пьк 35,кила,грозна работа, семейството,трябвало да потърсят помощ от психиатър,психолог,жената не е добре психически,има сериозен проблем,не мисли с мозъка,че и филми прави,боже,боже ,луди много,куко някакво!Била най умната ихубава жена,за идиоти ли ни имате??
  • -18
    5
    Миро
    Даа,шемет някакьв,анурексичка,навлязла е в забранена територия!Явно я интересува само вьншния вид!Не е сериозен учен!
  • -11
    4
    До 3
    Вземи си потърси първите 7 години,успех...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари