По тялото на починалата жена в Ново село е имало следи от ухапвания от кучета

0
Изясняват се причините за смъртта на 71-годишна жена в село Ново село
Изясняват се причините за смъртта на 71-годишна жена в село Ново село Снимка: Архив

Изясняват се причините за смъртта на 71-годишна жена в село Ново село 

На 5 февруари около 19:30 часа в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ, че техен екип е бил повикан на адрес в село Ново село за оказване на помощ на 71-годишна жена с медицински проблеми, но отивайки на място не са успели за влязат в къщата, заради агресивни кучета, които жената и съпругът ѝ отглеждали.

На адреса за изясняване на ситуацията е изпратен автонаряд на Второ РУ. Наложило се е да бъдат повикани за съдействие служители от общинския приют за бездомни животни, които са успели да упоят едно от агресивните кучета, а останалите да приберат в една от стаите на къщата. Медицинският екип е установил, че жената е починала, като по тялото е имало следи от ухапвания от животните.

Сформирана е била дежурна оперативна група от полицията с участието и на съдебен лекар, която е извършила „оглед на местопроизшествие“. По случая е образувано досъдебно производство, докладван е на дежурен прокурор и работата по него продължава, с оглед изясняване причината за смъртта на жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бездомните
    кучета не са единствения проблем на Ново село. През лятото елате да видите в каква джунгла се превръщат улиците и "тротоарите," доколкото ги има и тях, де
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари