Племенница на Даяна позира полугола

0
Лейди Кити Спенсър скандализира висшето общество на Острова
Лейди Кити Спенсър скандализира висшето общество на Острова

Лейди Кити Спенсър скандализира висшето общество на Острова

25-годишната лейди Кити Спенсър, една от племенниците на покойната принцеса Даяна, навлиза бавно и полека в светлината на прожекторите. Дъщерята на по-малкия брат на лейди Ди - 51-годишния Чарлз, деветият граф Спенсър, напоследък привлича все повече публично внимание. Тя беше корица на списанието Tatler през декември, но си спечели най-вече фенове, публикувайки свои снимки по бански в онлайн социалните мрежи. За разлика от нейните благопристойни, морални и спретнати роднини, като например херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, Кити изглежда не се свени да покаже сексапил като всяка млада дама, пише вестник Стандарт.

Триседмичната й почивка на Големия бариерен риф изглежда е била доста луда, съдейки по кадрите, които младата лейди споделя. А те биха предизвикали учуден поглед у повечето й аристократични роднини, пишат британските издания. "Опаковах багаж за 48 часа, а останах 3 седмици", написа благородничката под дръзкото фото. Но завръщайки се у дома, тя може би е заварила още повече кисели физиономии заради позите в списанието, които също са доста провокативни. Фотосите определено доказват, че Кити има секси форми. Според някои издания, баща й Чарлз бил сериозно ядосан заради провинението й. Това може да се приеме като първото нарушение на Кити, макар че тя събра доста критики за разголената си рокля на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Тогава всички мъже бяха много доволни от показаното. Кити е известна с това, че обича да носи прилепнали тоалети, пада си по автентични диаманти, размотава се със звезди, като Ники Минаж и Беър Грилс и купонясва с лондонския елит. Разкрепостената аристократка работи за модната агенция "Storm model management", която представлява и Кейт Мос.

Въпреки крехката си възраст, Кити беше свързвана с 44-годишния магнат Николо Баратиери ди Сан Пиетро. Двамата излизаха от юни миналата година, но не се знае дали са все още заедно. Наскоро тя беше забелязана да летува на австралийски плаж с Джеймс Тобин, водещ на времето по местна телевизия. Дали обаче имат романтична връзка или са само приятели, не е потвърдено. Местен вестник пише, че Джеймс харесвал остроумието и бохемството на Кити, и това, че тя не била слабо насекомо - като повечето жени.

Докато си почиваше в Австралия, наследницата намери време да отида и на филмова премиера - "В сърцето на морето", където се запознала и с актьора Крис Хемсуърт. На червения килим тя каза: "Прекарвам си страхотно тук и наистина, наистина, наистина не искам да си прибирам у дома."По-голяма част от детството си тя прекарва в Южна Африка, тъй като баща й наследява своя, граф Спенсър през 1992 г. и цялото семейство се премества. След развода им обаче Чарлз се връща на Острова, за да се грижи за семейните имоти, а Кити остава в Африка с майка си. Тя учи в частно училище в Кейптаун, където се доказва като пълна отличничка.

Имиджът на Чарлз Спенсър не е изцяло безупречен. В надгробното слово за сестра си Даяна той критикува смело кралското семейство и пресата за отношението им към принцесата. През 2003-а пък стана ясно, че той й е отказал да живее в семейното имение Алторп, въпреки нейната молба. Също така стана ясно, че той е обвинявал сестра си, че демонстрира "невярно" и "манипулативно" поведение на болна от булимия, нещо което самата принцеса е признавала.

Чарлз Спенсър минава под венчило три пъти, последният през 2011-а в семейното му имение Олторп, но нито Хари, нито Уилям дойдоха на сватбата му. Той е и многодетен татко - има седем наследници. Радва се на три дъщери и един син от брака с първата си съпруга - бившият модел Виктория Локууд. Техни са Кити Елинор, близначките Илайза и Амелия и Луис Фредерик Джон. От втория си брак с Каролайн Хътън аристократът има две деца. Миналото лято граф Спенсър се врече на канадката Карън Гордън. Първата им дъщеря се роди през 2012 г. и те я кръстиха на покойната принцеса на народа. Малката носи името Шарлот Даяна Спенсър. "Тя е прекрасна - още едно чудесно момиченце Спенсър. Сестра ми почина преди 18 години, но често си спомням за нея", споделя граф Спенсър пред пресата.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари