Извиха се опашки за мемоарите на принц Хари

0
Книгата "Резервен" е най-продаваната в книжарниците за последното десетилетие
Книгата "Резервен" е най-продаваната в книжарниците за последното десетилетие Видео: bTV

Книгата "Резервен" е най-продаваната в книжарниците за последното десетилетие

Докато принц Хари е в Калифорния, скандалните му мемоари от днес са в продажба по целия свят. Разкритията в книгата със заглавие "Резервен" я направиха най-продаваната в книжарниците за последното десетилетие, но предизвикаха и вълна от недоволство, информира bTV.

В 416-те страници, издадени на 16 езика, се казва повече, отколкото знаем за последните 38 години и колкото е възрастта на принц Хари. Когато преди пет дни първите откъси изтекоха, най-скандални бяха обвиненията за физическа агресия от страна на брат му принц Уилям, разговорите с духа на майка му Даяна и признанието, че е убил 25 талибани.

Но в серията интервюта в последните два дни, за да рекламира книгата си, принц Хари насочи основния си удар към кралицата консорт - Камила.

Обвиненията, че мащехата му е "злодей" и "опасен" човек, бяха допълнени от разказ как Камила е споделяла с пресата информация за Хари, за да подобри имиджа си пред британското общество.

Идеята, че Камила може да е изнасяла каквато и да било информация за доведените си синове, за да подобри репутацията си, звучи немислима“, казва бившият секретар по комуникациите на краля Кристина Кириаку.

Според различни спекулации, принц Хари и Меган Маркъл няма да получат покана за предстоящата на 6 май коронация на крал Чарлз III. Въпреки всички обвинения, принц Хари смята, че помирение в семейството е възможно.

"Дори да има споразумение или договореност между мен и семейството ми, онази трета страна - медиите съществува, а тя ще направи всичко възможно, за да се увери, че това няма да се случи", казва той.

Онлайн търговците на книги и книжарниците, очакват мемоарите да бъдат едно от най-продаваните заглавия за последните 10 години.

Според изследване на You Gov, публикувано днес, одобрението към принц Хари се е сринало с още 7 пункта до 26% .

Към този момент няма официален коментар от Бъкингамския дворец по обвиненията в книгата. Според неофициалния биограф на принц Хари и Меган Маркъл - Омид Скобе, с когото разговарях днес, след тази серия от изяви, двойката ще се оттегли за известно време от обществения живот, но последиците от книгата ще продължат да отекват в обществения и политически живот на Великобритания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари