Пламен Стоилов: Има вероятност при изграждането на подлезите на Кръговото да има изненади

0
Пламен Стоилов: Има вероятност при изграждането на подлезите на Кръговото да има изненади

В разгара на летния сезон се очакват същинските строително-ремонтни дейности по започването на „пробива Кауфланд“ и изграждането на подлези на Кръговото кръстовище в центъра на Русе. Това заяви днес градоначалникът на Русе Пламен Стоилов.

През миналата седмица договорът с изпълнителя е подписан, започнала е и работа и по проектиране на двата обекта, а кметът Стоилов изрази надежда в началото на месец юни вече да са започнали дейностите по т. нар. „пробив Кауфланд“.

Според него има вероятност при изграждането на подлезите на Кръговото да има изненади, като се разкрие насипа в средата на кръстовището. „И двата обекта са пряко свързани с ремонта на Спортната зала“, отбеляза Пламен Стоилов.

По отношение завършването на залата, той добави, че ако се представят нужните документи - акт 14 и удостоверение за извършване на сделката, до края на тази седмица ще се подпише договора за закупуване на подземните паркинги от Общината и ще се преведат 30% от 7-те милиона, които са по сметка на общината, а остатъкът ще бъде преведен до края на месец май.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари