Кръговото се нацепи окончателно

3

Реконструкцията на кръговото движение се извърши по проект "Интегрирана система за градски транспорт на град Русе", на стойност 29.3 млн.лв., от които 3.3 млн.лв. са  финансиране на Община Русе, събрани от данъците на Русенци.

След завършването на проекта, конструиран сякаш в махленска бакалия, всичко по него започна да се разпада. Подът се пропука сякаш не е направен от бетон, тревните площи пропаднаха, от плочките, с които са облицовани стените на подлеза, шурна вода, натрошиха се и бяха сменени с нови.

На 9 януари, на обществено обсъждане на бюджета на община Русе за 2017г., тъй-наречения кмет на Русе, Пламен Стоилов си позволи да нарече гражданите, които критикуват качеството на строежите по европрограми "некомпетентни", "хора които мразят Русе". По време на обсъждането спомена, няколко пъти, името на председателя на "Бъдеще за Русе", Бойко Никифоров и нарече, че проблемът му не бил, че е некомпетентен, а бил много по-дълбок, мразел Русе и заедно с Мариян Димитров саботирали проектите му, а пропукването на кръговото било лъжа.

Лъжа ли е пропукването? Показаните снимки са от 15 януари 2017 г.

Отговорът е ясен. Всички са от носещите конструкции на строежа, както и три снимки от ново пропукани плочки.

Бойко Никифоров, за кмета Пламен Стоилов: "Това, че той си позволява публично да прави диагноза на гражданите, като ги нарича "некомпетентни" или че ако наричал Мариян Димитров - инженер, щял да обиди инженерите, говори много за него. Това е начин, да покаже на Русенци, що за човек е и за кого са гласували. Аз не мога да му правя диагноза . Има едно заведение на любимият му булевард "Тутракан" - там да му направят."

На бул. "Тутракан" се намира единствено клиниката за психично болни.

Бойко Никифоров / Бъдеще за Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари