Пияни британци приземиха самолет в София

0
Британците се напили с алкохол и започнали да опипват стюардесите в самолета
Британците се напили с алкохол и започнали да опипват стюардесите в самолета

Шестима британци с неприлично поведение принудиха самолет, отлетял от Великобритания за Турция, да кацне извънредно на летището в София, съобщават "Ковънтри телеграф" и "Дейли мейл".

След кацането на летище "София" българската полиция се е намесила.

Самолетът Боинг 737 на авиокомпания "Монарк еърлайнс" с 137 туристи и петима членове екипаж пътувал от Бирмингам за курорта Даламан в Турция.

Един от пасажерите в самолета Крис Кейзи пише в Туитър: "Заради шестима идиоти самолетът кацна извънредно в София и те бяха свалени".

Полетът трябвало да продължи 4 часа. На половината път шестима британци започнали да буйстват. Те пушили в тоалетната на самолета, напили се с алкохол, който носели, и започнали да опипват стюардесите.

Пилотът ги предупредил да спрат, но те не го послушали, след което водачът на самолета е поискал извънредно кацане на летището в София. То било осъществено около 18.20 ч. местно време вчера. Български полицаи се качили в самолета и задържали буйстващите британци.

Останалите пасажери трябвало да чакат в самолета два часа, преди той да се отправи към крайната си дестинация.

Авиокомпанията се извини за случая и подчерта, че не толерира подобно поведение в самолетите си. Шестимата буйстващи пътници, свалени от машината, повече няма да имат право да пътуват с Монарк еърлайнс.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари