Пиян шофьор се удари в ТИР на пътя Русе - Велико Търново

1
Пробата на 53-годишният мъж е отчела 2,57 промила
Пробата на 53-годишният мъж е отчела 2,57 промила

Пробата на 53-годишният мъж е отчела 2,57 промила

Шофьор, употребил алкохол, предизвика катастрофа на пътя Русе - Велико Търново, в близост до Полски Тръмбеш. Произшествието е станало тази нощ около 01:00 часа.

По първоначална информация водачът на лек автомобил „Пежо“ - 53-годишен от село Крушето, при движение в посока Велико Търново е загубил управление над автомобила и се е ударил странично в товарен автомобил „Волво“, управляван от 40-годишен турски гражданин.

В резултат на това е пострадал водачът на лекия автомобил, който е настанен за наблюдение във великотърновската болница с травма в околоочната област.

При проверка на двамата водачи за употреба на алкохол, пробата на 53-годишният мъж е отчела 2,57 промила. Той е отказал кръвна проба за химичен анализ.

Започнато е досъдебно производство, а произшествието е обработено по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Нищо не сме искали
    Така го правят,така им е угодно
  • 9
    1
    Това е
    Разграден двор. Няма полиция, няма ред, няма респект към нищо. Нали това искахме. Сега - олееле майко,какво стана. Всички с претенции за компетентност и чувство за недосегаемост. Какъвто народа такава и държавата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари