Калина Сакскобургготска изпила само чаша вино, докато си търсила папагала

0
Китин Муньос казва, че и двамата с Калина не пият, защото са спортисти
Китин Муньос казва, че и двамата с Калина не пият, защото са спортисти Снимка: БГНЕС

Китин Муньос казва, че и двамата с Калина не пият, защото са спортисти

Автомобилът, който е шофирала Калина Сакскобургготска преди пътния инцидент в събота, не е неин. Това от полицията, предаде bTV.

Припомняме, че тя беше задържана за 24 часа, след като самокатастрофира, а пробата ѝ за алкохол отчете 1,6 промила.

По данни на полицията колата е задържана в районното управление в Самоков. Тя самата е подписала приемо-предавателния протокол.

Нашият екип се свърза със серкретаря на семейство Сакскобурготски. Той коментира единствено, че всеки трябва да поема отговорност за действията си и към момента семейството се въздържа от коментар.

А по данни на прокуратурата "все още се извършва преценка и постановления ще бъдат предявени в сряда".

В същото време испанските медии, които винаги са следели отблизо живота на фамилията, отразяват официалното комюнике на съпруга на Калина - Китин Муньос за испанската телеграфна агенция ЕФЕ.

Той опровергава информацията, че Калина е карала пила и че е отказала да даде кръвна проба. Китин завява, че и двамата с жена му не пият, защото са спортисти.

Мореплавателят пояснява също така, че Калина е била притеснена от търсенето на любимия си полинезийски папагал Лорона, а не на едно от четирите си кучета, както той самият първоначално погрешно разбрал.

Докато търсела папагала, Калина спряла да си почине и да хапне традиционни български чушки с чаша вино в един от хотелите на Боровец. Така Китин обяснява и наличието в кръвта ѝ на 1,2 промила алкохол.

Той заявява, че инцидентът е силно преувеличен и го определя като "буря в чаша вино".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    12
    Спокоен
    Вижте, наистина се преекспонира от мисирките-журналя този тривиален случай. Ми, добре, семпла женица се е наквасила по обед. Нито е първата, няма да е последната. Човещинка е. Дразни ме това "княгиня". И какво сега? Ако ака, божествена амброзия ли и излиза от дупето? И пак, простите парчета от медиите са виновни, то не беше царосване, княгиньосване, то не бе чудо.
  • 2
    11
    Тази Калина
    няма ли да спре да се излага?!? Да и направят експеримент - да й дадат чаша вино и да видим как от чаша вино дрегера ще отчете 1.6 промила, че тръгнал и грозника й мъж да дава интервюта по испанските медии, колко била невинна, щото била загрижена за папагала и че нещо българските власти не били в час.
  • 6
    10
    Ivo
    Грозни дебили ,и цялата им фамилия е от боклуци, мьрзеливи и крадливи,не ги искаме,да се махат,психиатри грозни!За психото са...
  • 10
    9
    плюс минус
    Тази "царска" фамилия няма нищо общо с България. Преди век и повече, група български предатели избираха "цар" измежду западните "аристократи".
  • 9
    8
    Ф16
    Е как няма да са грозни,векове наред са се чифтосвали между себе си,тези със синя кръв
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари