Пиян шофьор се удари в стълб на булевард "Трети март"

3
В колата е пътувало 3-годишно дете
В колата е пътувало 3-годишно дете Снимка: Dunavmost / Архив

Двама водачи се разследват от полицията, единият за управление след употреба на алкохол, а другият за шофиране без книжка в рамките на изтърпявано наказание

На 29 февруари около 21:20 часа екип на сектор „Пътна полиция“ е пратен по сигнал за ПТП с пострадали в гр. Русе, в района на кръгово кръстовище на булевард "Трети март" и улица "Никола Рибаров".

На местопроизшествието екипът е установил лек автомобил „Ауди“ с русенска регистрация, управляван от 48-годишен мъж, като с него са пътували 32-годишна жена и 3-годишно момче. Колата се е била ударила в стълб от тролейбусната мрежа и при удара е пострадало детето, което се е возило с майка си на предната седалка. След преглед в болницата е освободено за домашно лечение с диагноза - контузия на глава. Водачът, който е бил във видимо нетрезво състояние, е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и уредът е отчел положителен резултат – над 1.2 промила. Случаят е документиран по административен ред от униформените и е предаден на разследващ полицай.

На 27 февруари около 18:00 часа в гр. Русе по улица "Димитър Басарбовски", в района под Гредовия мост, служители от сектор "Пътна полиция" са установили лек автомобил с марка „Мерцедес“ с русенска регистрация, управляван от неправоспособен водач на 60 г. При извършената справка е установено, че мъжът управлява колата в рамките на едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. Случаят е документиран и е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343в, ал. 2 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари