Пиян шофьор предизвика катастрофа в Русе

0

При инцидента има само материални щети

На 22.03.2021 г. eкип на Пътна полиция е изпратен по сигнал за настъпил пътен инцидент с материални щети между товарен автомобил "Ивеко" управляван от 27- годишен водач и лек автомобил "Пежо" управляван от 63-годишен водач, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Двамата шофьори са изпробвани на място за употреба на алкохол, като пробата на водачът на товарният автомобил е била над 1,2 промила.

По случая е образувано бързо производство.

Въпреки лаконичните данни на полицията можем да заключим, че това е станалата в близост до Млечна кухня катастрофа.

По данни на очевидец лекият автомобил е престоял на местопроизшествието повече от ден. Г-н Йордан Бъчваров е направил и снимки, на които се вижда, че Пежото е върху тротоара. 

"Е, НЯМА такава държава! Почти 24 часа минаха а колата все още си стои там! Единственото по-различно е ,че вече предното стъкло е счупено! Плащайте данъци парите ви не се крадът! СИГУРЕН съм ,че днес репатрака (общинския паяк) е вдигнал поне 10 коли било то до болницата или на друго (ОБИЧАЙНО) място, тази кола още си е там (млечна кухня)

..... НЯМА такава държава просто!", коментира той във Фейсбук групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе".

Според Русе Медиа данните на полицията се отнасят за катастрофата, станала на кръговото в квартал "Родина". Снимка от инцидента можете да видите в галерията ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари