Пиян непълнолетен шофьор се заби в стълб в Русенско

1
Пострадали са непълнолетният водач на автомобила, както и двамата пътници - на 15 и 16 г.
Пострадали са непълнолетният водач на автомобила, както и двамата пътници - на 15 и 16 г.

Пострадали са непълнолетният водач на автомобила, както и двамата пътници - на 15 и 16 г.

На 6 декември около 2:30 ч. лек автомобил "Ситроен" е самокатастрофирал в стълб от електропреносната мрежа на ул. "Д-р Г.М. Димитров" в гр. Ветово.

Изпратените на местопроизшествието служители от районното управление в града са установили, че при инцидента са пострадали водачът (непълнолетен, 17-годишен) и двама пътници (15 и 16 г.), а до ПТП-то се е стигнало, след като колата, движейки се по улицата, е напуснала платното вдясно и се е ударила в стълба.

След прегледи е уточнено, че водачът е получил контузия на главата, комоцио и охлузвания, возещият се пътник отпред вдясно е диагностициран с изкълчване на тазобедрена става, охлузни и прорезни рани по тялото, а возещият се отзад вдясно с фрактура на раменна става.

Проверката на водача за употреба на алкохол с техническо средство е показала концентрация от над 1,2 промила алкохол в издишания въздух. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Чашката
    Добре де кво прави този стълб там ? Нема начин човечеца ако е джапнал повечко да мине ако стълбовете да станали два че и повече , та се питам откъде да мине тоя водач тогава . А при по дълбоки " размишления и размисли " е много възможно стълба да се е ударил в колата .
  • 10
    2
    Еби
    Ги у мамата
  • 18
    1
    Нека позная:
    Мангали!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари