Заловиха пияно момче зад волана във Ветово

3
16-годишният младеж отказал да даде кръвна проба в болницата
16-годишният младеж отказал да даде кръвна проба в болницата Снимка: БГНЕС

16-годишният младеж отказал да даде кръвна проба в болницата

Около 05:20 часа на 17 март, при обход в централната част на град Ветово патрулен екип на местното районно управление е забелязал лек автомобил с марка „Ауди“ да преминава бавно покрай сградата на общината и да се насочва към обходния маршрут на града. Полицейските служители са предприели действия за спиране и проверка на колата и пътниците в нея. Установено е, че превозното средство управлява 16-годишен младеж от град Ветово, а с него пътува друг млад ветовчанин.

Шофьорът е тестван от полицаите за употреба на алкохол с техническо средство, при което уредът е дал положителен резултат от 1,36 промила алкохол в издишания въздух. В хода на проверката е изяснено още, че младежът управлява автомобила в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление без книжка, като наказанието му е влязло в сила през ноември м.г.

16-годишният е бил съпроводен до болница „Канев“ в Русе, където пред медицинско лице е отказал да даде кръвна проба за изследване.

По случая е образувано бързо производство по описа на РУ Ветово за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари