Пиян до козирката хирург припадна на работа

0
Пиян до козирката хирург припадна на работа

Хирург отиде на работа пиян и припадна в кабинета си, след което полицаи от Шесто районно го откараха в изтрезвителя, пише вестник "Монитор". Случката се разиграла вчера по обед. Д-р Цибулко, който е украинец, работел в медицински център на улица „Дамян Груев” №16. Около 12 часа сестрата го намерила проснат в кабинета си на втория етаж. Колеги на медика се обадили в Бърза помощ и обяснили каква е ситуацията, а оттам пък звъннали в полицията, тъй като бързо се ориентирали, че пациентът не е за тях, а за изтрезвителя, който е към МВР.

От СДВР посочиха вчера, че екипът е бил изпратен по сигнал за буйстващ лекар. По неофициална информация 54-годишният медик, преди да бъде откаран от патрулката, крещял нецензурни думи по улицата.

Не сме го видели да прави поразии или да чупи в клиниката, чухме само, че са го намерили в кабинета му припаднал”, разказаха работещи в медицинския център. „Д-р Цибулко не е тук, беше първа смята”, лаконична беше вчера сестра от втория етаж на клиниката. Пред кабинет 204 имаше опашка от пациенти, които обаче не чакаха хирурга.

Колеги на Цибулко, които са работили с него преди години, разказаха, че той е бил много съвестен и старателен лекар. След това обаче напуснал, а преди около месец преглеждал пациенти в медицинския център на ул. „Дамян Груев”. На колегите си разказвал, че е работил и в Либия.

За престоя в столичния изтрезвител хирургът ще трябва да плати такса от 35 лв. През сградата на ул. „Деспот Слав” за година минават около 750 мъртвопияни граждани, сред които освен редовните клошари има журналисти, полицаи и лекари, а наскоро стана ясно, че там е преспал и бивш министър.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари