Пиян беленчанин кара на зиг заг пред полицаите

0
Пробата му е показала 1,38 промила алкохол
Пробата му е показала 1,38 промила алкохол Снимка: БГНЕС / Архив

Бързо производство за шофиране в нетрезво състояние за мъж от Бяла 

На 15 май около 21:00 часа в гр. Бяла по ул. "Васил Левски", екип полицаи са забелязали лек автомобил "Тойота Ярис Версо" с русенска регистрация да се движи бавно и да криволичи по платното за движение.

Екипът е подал на водача сигнал със стоп-палка и фенер за да спре, на който той се подчинил. Установена е самоличността му - 62-годишен мъж от Бяла.

Той е бил изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и пробата му е показала 1,38 промила. Мъжът е придружен от екипа до ФЦСМП - гр. Бяла, където е отказал да даде кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК, по описа на РУ – Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари