Питбул нахапа мъж и домашния му любимец в Пловдив

1
Съпругата на пострадалия сама издирва стопанката на агресивното куче
Съпругата на пострадалия сама издирва стопанката на агресивното куче Видео: NOVA

Съпругата на пострадалия сама издирва стопанката на агресивното куче

Питбул нахапа мъж и кучето му в Пловдив. Двамата са били нападнати по време на разходка в Пловдив. Пострадалият е германец и е останал шокиран от случката. За случая сигнализира съпругата му в социалните мрежи. Тя издирва собственичката, защото от полицията са ѝ казали: „Обадете се, ако я намерите”.

По думите им питбулът е бил без намордник, а собственичката му е стояла безучастно по време на нападението, а след него си е тръгнала.

Мъжът ми е помолил много пъти жената да овладее кучето си. Домашният ни любимец има повърхностни наранявания по корема и лапите. Съпругът ми е с инфекция на ръката и вчера се наложи да му се направи операция. За мен няма лоши кучета, но има лоши стопани. Жената е проявила безотговорност. Това да не се опиташ да помогнеш и да избягаш е необяснимо”, разказа жената на пострадалия.

Миналата седмица изпитвах сериозни болки. Сега започнах да се чувствам по-добре. Бих искал собственичката да си признае, че очевидно не може да се грижи и да контролира кучето”, каза в ефира на „Здравей, България” по NOVA пострадалият мъж.

Междувременно преди дни ви разказахме за сходен случай от София. Жена и йоркширският ѝ териер бяха нападнати от питбул. Телевизията е научила, че стопанката на агресивното куче е установена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари