Петя Дикова стана майка за втори път

2
"Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм! Синко, добре дошъл на този свят", написа развълнуван Илиян Любомиров
"Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм! Синко, добре дошъл на този свят", написа развълнуван Илиян Любомиров Снимка: Фейсбук

"Днес се роди нашият син Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда истински юнак 4140 г и 54 см."

Това написа във фейсбук гордият татко. Той благодари за помощта  на д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов, д-р Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ "Софиямед".

"Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм! Синко, добре дошъл на този свят.", написа развълнуван Илиян Любомиров. 

Да са здрави и много щастливи заедно!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари