Петте алтернативни на ББ партии да се опомнят и да съставят правителство на Промяната. Всичко друго е пълна тъпота и абсолютна идиотщина!

0
Не се ли издигнат и извисят до това предизвикателство, те ще се покрият с позор и народът ще им каже Проклети да сте!
Не се ли издигнат и извисят до това предизвикателство, те ще се покрият с позор и народът ще им каже Проклети да сте!

Както и да го гледаме и да го съдим, народът си каза думата на 4 април. А тя е Баста! - на десетилетието на Статуквото, Стига! - на безпределното господство на човека,

който няма стратегия, но има джипка,

който има време за всичко, но няма време за четене на книги за съвременното управление и модерните технологии,

който не знае езици, но езикът му не знае умора,

който се държи като главатар, но в главата му е хаос от взаимно противоречиви и взаимно изключващи се мисли и твърдения,

който може да играе посредствен махленски футбол, но не може да уважи висшата национална институция Народното събрание.

Но!!!

Статуквото не се променя и премахва само с изборен резултат. Това не става с количество депутати, а с качество политици.

Статуквото е във всеки от нас, ала най-вече то е в онези, за които сме гласували. А те 17 дни ни показват, че сякаш не са разбрали най-важното:

Ние не сме гласували за тях, а за Промяната, за отхвърлянето на пошлия, арогантен, корумпиран и алчен едноличен режим!

Ако точно те са избрани, то не е защото са единствени и неповторими, защото са рейгъни и тачъри, а защото такова е било предлагането. Други вместо конкретните им светли персони да бяха предложени, тях щяхме да посочим, тъй като искаме Промяна и тези, които сме посочили сме ги посочили само с една цел и с единствена задача - да направят правителство и да започнат Промяната!

Промяната започва с правителство, което ще направи необратимо демонтирането на едноличния режим на ББ и с демократични средства ще го накара да си плати за всичко, което е причинил на държавата, обществото, националната сигурност, бизнеса и демокрацията.

Трябва да се сложи край на нашето затъване в безпросветността и безпътието ни Под Егото.

Така че политиците от петте алтернативни на ББ партии да се опомнят, да се освестят, да се осъзнаят и да изстискат от всяка своя фибра, клетка, вена и артерия Статуквото, политиканстването, алъш-вериша и правенето на големи политикани. И да съставят правителство на Промяната!

Всичко друго е пълна тъпота и абсолютна идиотщина, бездарно разминаване с главната болка на България и ниско и низко пълзене под иначе толкова високата летва на историческото предизвикателство пред което са изправени!

Не се ли издигнат и извисят до това предизвикателство, те ще се покрият с позор и народът ще им каже Проклети да сте!

А Злото ще се върне подпухнало от желание за реванш и мъст на черен джип във властта - задълго, а за хората от моето поколение все едно завинаги....

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук