Петър Волгин: Русофобите не се борят за световен мир, те искат пари и власт

3
Един почти си беше повярвал, че е станал министър, та трябваше по нощите да му прекъсват сладките министерски сънища. Но това е само айсбергът
Един почти си беше повярвал, че е станал министър, та трябваше по нощите да му прекъсват сладките министерски сънища. Но това е само айсбергът Снимка: БНР

Предполагам разбирате, че на всички тези правоверни евроатлантици и конюнктурни русофоби, които така самоотвержено ежедневно се раздават по телевизорите, не им пука нито за международното право, нито за глобалната справедливост.

Тези хора не се борят за световен мир, нито горят от автентичен гняв срещу диктаторите. Единственото, което води тяхната бясна активност, е надеждата, че ще успеят да подобрят кариерните си позиции и финансовото си състояние. Русофобите искат пари и власт.

Един почти си беше повярвал, че е станал министър, та трябваше по нощите да му прекъсват сладките министерски сънища. Но това е само айсбергът. Знаете ли колко службогонци вече са на нисък старт, развяват русофобията си и чакат да ги поканят - за министри, зам-министри, директори на дирекции, шефове на медии, да печелят от обществени поръчки и да получават изгодни бизнес-предложения. Всичкото бездарие, цялата посредственост сега се пише "приятел на Украйна" и "борец срещу путинизма".

А истината е, че пет пари не дават нито за Украйна, нито за Путин. Надяват се, че скандирайки правилните лозунги, професионалната им безпомощност няма да се забележи, че фалшивата загриженост ще им осигури мечтаната кариера. Вероятно така и ще стане. Каквото и да скандират обаче, каквито и постове да заемат, ще си останат същите бездария, каквито са били винаги.

Петър Волгин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До малоумнните
    Реж3ма на Путин
  • 3
    3
    Absolutno !
    Verno kazva
  • 0
    2
    иван от широково
    Кои хора ненавижда че не разбрах
  • -12
    1
    Рубладжия
    С една дума - рубладжия. Защитаващ един човеконенавистен режим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари