Петър Низамов-Перата прокле Карбовски

0
Петър Низамов директно нарича водещия п*утка и мъжка проститутка
Петър Низамов директно нарича водещия п*утка и мъжка проститутка

Жестоко сексуално проклятие към Мартин Карбовски отправи ловецът на бежанци Петър Низамов-Перата.

Чрез Фейсбук Низамов директно заплаши Карбовски с възмездие от Народен съд и го обвини в проституция.

Повод за зловещите закани на Перата е бруталното цензуриране на думите му, което скандалният журналист прави в предаването си, информира България Днес.

В последния брой на "Карбовски: Втори план" Низамов бе заснет в разговор от граничната бразда. Близо час двамата с Карбовски коментираха проблемите по границата и водените от Перата патрули. От няколко месеца Петър Низамов отново се завърна край браздата с Турция, за да лови нелегална емигранти. След скандала със свинските опашки за бежанците, Перата прекара няколко месеца под домашен арест. След като съдът го освободи, той отново поведе доброволци от страната и чужбина, за да пазят границата.

Именно тази му дейност е и темата на предаването с Карбовски. Покрай проблема с емигрантите в разговора си двамата засягат и темата с техните помагачи и организаторите на нелегалните канали. Наскоро Перата публикува снимки на няколко араби, който според него са сред главните организатори на трафика. Босът им според Низамов е с прякор Мишо Арабина. Като прикритие той ползвал чейндж бюро, разположено на броени метри от служба „Миграция“ към МВР в центъра на София.

Мишо Арабина е свръзката на нелегалите с отдел "Миграция" и горните етажи на СДВР, довереното лице на МВР за тази далавера, ангажиран да предава парите на длъжностните лица и получава неприсъствено личните документи за платилите си за услугата мигранти, написа във фейсбук под снимките му Перата.
Перата и Карбовски коментират и политици и организации, които подпомагат и закрилят нелегалните емигранти. Целта им според ловеца Низамов е масовото заселване на ислямисти у нас. В разговора той дори директно посочва имената на фондации и хора, които са отговорни за това. Думите му обаче са изрязани от Карбовски. Цензурата лъсва след излъчването на предаването в събота и веднага предизвиква гнева на Перата.

"Благодаря на М. Карбовски, че изряза какво казах за Америка за България и „Отворено общество“ - собственост на Джордж Сорос.... Не вярвам да е соросид... Вие как мислите...", написа Петър Низамов във Фейсбук.

Под обръщенитето си Перата публикува и съобщенията, разменени с Карбовски по повод цензурата. В тях той директно нарича водещия "п*утка или мъжка проститутка" и че вместо Мартин ще му ходи повече името Мартина.

След порой от недоволни коментари Перата отправя и директни проклятия за мъст.

"Само че идва времето за Народния съд... София няма да вярва на сълзи..."

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари