Петър Бозов: Полицията в Скопие ни отби през опасен квартал

0
29-годишен българин беше намушкан с нож в Скопие при нападение от северномакедонски футболни фенове
29-годишен българин беше намушкан с нож в Скопие при нападение от северномакедонски футболни фенове Видео: NOVA

29-годишен българин беше намушкан с нож в Скопие при нападение от северномакедонски футболни фенове

Приятел на намушкания в Скопие 29-годишен българин говори в ефира на NOVA. Петър Бозов е станал неволен свидетел на нападението, при което северномакедонски футболни фенове биха запалянковци на „Левски”.

Петър е адвокат, има собствена кантора. Казва, че нито един от нашите сънародници, пътували с няколко коли, не е организиран фен или част от агитка на отбора. Отрече и да участват в организирани сбивания.

По думите на мъжа намушканият Драго е без опасност за живота. Той призова българските власти да съдействат за лечението и транспортирането му у нас.

„Около 18:00 ч. бяхме на входа на Скопие. Преди него всички български коли бяха щателно проверявани за наличие на оръжия. Тръгна кордон, който ни ескортираше, но на магистралата той се разкъса и не бяхме добре охранявани. Преди една отбивка шофьорът на втората кола ми присветна и спряхме. Попита ме „Знаеш ли накъде отиваме?” и аз казах „Да, по маршрута, който „Левски” ни е дал”. До нас спря патрулка и ние ги попитахме „Надясно ли”, а те казаха „Да, давай, давай”. Точно това се оказа пътят към отбивката за Чаир махала”, разказва приятелят на намушкания българин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари