Установиха нападателя на българина в РСМ, но още го издирват

0
Прокуратурата продължава да предприема действия по обезпечаване на доказателства за пълното изясняване на събитието
Прокуратурата продължава да предприема действия по обезпечаване на доказателства за пълното изясняване на събитието

Прокуратурата продължава да предприема действия по обезпечаване на доказателства за пълното изясняване на събитието

Лицето, което е заподозряно като пряко отговорно за нанасянето на тежката телесна повреда на българския гражданин, е установено, но все още не е лишено от свобода и се издирва. Прокуратурата продължава да предприема действия по обезпечаване на доказателства за пълното изясняване на събитието, информира bTV.

Основната прокуратура Скопие внесе днес в Основния наказателен съд Скопие предложение за определяне на обезпечителни мерки срещу четири лица, срещу които е образувано производство за участие в инцидента в търговския център „Чаирчанка“, при който беше ранен български гражданин.

Има основателно предположение, че лица на възраст от 28 до 32 години са участвали във физическа саморазправа с фенове на БФК „Левски“, с което са извършили престъпление – Насилие по чл.386 ал.4 във връзка с ал.3 и ал. наказателния кодекс.

Имайки предвид всички обстоятелства около събитието, до което се стигна, когато българските фенове с два автомобила преминаха в близост до търговски център „Чаирчанка” и първо влязоха в словесен спор с минувачи и граждани, след което спряха автомобилите и излязоха от след като словесният спор прерасна във физическа саморазправа с група граждани, излезли от околните сгради, прокурорът предложи няколко обезпечителни мерки на заподозрените: задължение да се явяват периодично на назначено длъжностно лице в ООС; Скопие, временно отнемане на документи за пътуване, както и забрана за посещение на определено място - спортни състезания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари