Петър Бояджиев с шокиращи разкрития за зависимостта на България

5
Един вътрешен министър на суверена страна се връща от Москва и докладва на председателя на парламента какво искат и какво са наредили руснаците
Един вътрешен министър на суверена страна се връща от Москва и докладва на председателя на парламента какво искат и какво са наредили руснаците Снимка: Фейсбук

За какво мечтае и воюва Путин? Ще спомена един действителен случай от 1996 година

 Октомври убиха Луканов. Николай Добрев беше негов лейтенант и остана без шеф. Не знаеше какво да прави. Веднага отиде в Москва за инструкции.

Върна се и дойде при Благовест Сендов, който тогава беше председател на парламента. Аз водех преди това разговор с Благовест и секретарката съобщи, че той идва. Влезох в коридорчето на сервизното помещение за почивка на председателя. Делеше ме една врата и чувах всичко. Благовест нямаше нищо против. Трябваше Николай Добрев да не знае. И какво се е запечатало в главата ми тогава. Братушките казаха НАДА МЕНЯТ КОМАНДУ. Бяха се скарали със Жан Виденов защото беше отказал да им даде собствеността на газопреносната мрежа. Абстрахирам се кой кой е измежду споменатите имена. Акцентирам върху факта.

Един вътрешен министър на суверена страна се връща от Москва и докладва на председателя на парламента какво искат и какво са наредили руснаците.

За това мечтае и воюва Путин. За тази бруталност. 45 години те качваха и сваляха българските ръководители. Путин иска това да се върне.

Другото е бош лаф.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    до 4
    Като те чета май си от Селяметя и основното образование са ти го подарили по съжаление. Я първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава ръси мозък или там каквото сереш .
  • 1
    5
    Г.З
    А ти какво направи за България?
  • 0
    4
    В.П.
    Русенец ,Ти май ходиш често до руското консулство ? Подариха ли ти ''Как се каляваше стоманата ''! Да запознаеш пенсионерите от квартала с геройте !
  • 12
    3
    русенец
    Уж репресиран, а кандидат за министър-председател от червената коалиция. После пък човек на радикалните турци. Май е с всички, от които има далавера. Аз на такъв не бих вярвал.
  • 7
    2
    русенец
    "На 2 декември 1992 г. президентът Желю Желев възлага на Петър Бояджиев, кандидат за министър-председател, посочен от парламентарната група „Предизборен съюз на БСП и коалиция“, да състави правителство. Кандидатурата се оказва неконституционносъобразна, тъй като бившият политзатворник има двойно гражданство – френско и българско. През 2016 г. водачът на ДОСТ Лютви Местан съобщава, че Петър Бояджиев ще ръководи съставянето на алманах с всички загинали и угнетявани от комунистическия режим.[2]"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари